Jdi na obsah Jdi na menu
 


2.10.21 Seniorské hry

Oslava Dne seniorů sportem i zábavou 

Jak oslavit Den seniorů mezi aktivními seniory? Určitě zábavným sportovním kláním. Pozvání města a centra sociálních služeb do školy ČSA přijala osmdesátka seniorů. Přivítali nás zastupitelé města v čele se starostou Petrem Víchou, místostarostou Igorem Bruzlem a poslankyní Andreou Babišovou. Popřáli nám k našemu seniorskému svátku hlavně zdraví, štěstí, pohodu.
Do nenáročných sportovních disciplín se pustilo osm pětičlenných družstev. Nádherné podzimní počasí dovolilo sportovat venku. Ukazovali jsme jak se umíme/neumíme trefit míčem na koš, běhali jsme štafetu, či zkoušeli, jak budeme jednou zvládat jízdu na invalidním vozíku. Vědomostní hry vyzkoušely naše znalosti z přírodovědy, znalost písniček, poznávání koření, ale i naši paměť nebo jemnou motoriku.
Tradičně zároveň probíhala i soutěž upečených moučníků. O kulturní představení se postaral taneční soubor Radost-Impuls a malým zpestřením bylo i gymnastické minivystoupení jednaosmdesátileté Aretky Vlachopulu.
Jak veškeré soutěžení dopadlo? Zvítězili všichni, kteří jsou řádně očkovaní a mohli se her zúčastnit buď jako soutěžící nebo diváci. 
Nejlepšími pekařkami jsou Květka Pinkasová, Eva Smočková a Jarmila Urbaniecová. 
V souboji družstev obsadilo první místo družstvo pod vedením Drahy Kitové, druhé byly sportovkyně pod vedením Dimka Vamblekise a třetí mužské družstvo s kapitánem Jardou Sivkem. 
Za rok se budeme těšit už na patnáctých seniorských hrách!!!
Foto zde: https://seniorbohumin.rajce.idnes.cz/2.10.21_Seniorske_hry/

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Hana - Poděkování

Děkuji všem, kteří byli ochotni na pár hodin vyměnit křeslo za pohyb na našich zábavně sportovních hrách.. Děkuji všem pekařkám a blahopřeji vítězům!!!

 


Archiv

Kalendář
<< březen / 2024 >>

Statistiky

Online: 2
Celkem: 248852
Měsíc: 5082
Den: 292