Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dobrá duše Hanka

Co je Dobrá duše?

Dobrá duše je český projekt, kdy dobrou duší se mohou stát všichni lidé nad 60 let, kteří se dlouhodobě věnují dobrovolnickým aktivitám, aniž by za to pobírali jakoukoli finanční odměnu. Do kategorie institucí se mohou hlásit zařízení, která systematicky pracují na rozvoji dobrovolnické činnosti a vytvářejí pro její rozvoj vhodné podmínky. Zapojují se například domovy pro seniory, se zvláštním režimem, pro osoby se zdravotním postižením nebo denní stacionáře.   

Do projektu Dobrá duše se v roce 2020 přihlásily desítky jednotlivců a institucí. Všem, i těm, kteří se nakonec nedostali mezi finalisty, patří uznání, poděkování a respekt za jejich úsilí a práci. Vítěze vybrala komise složená z odborníků z Ministerstva práce a sociálních věcí, Asociace poskytovatelů sociálních služeb České republiky, z Gerontologického centra v Praze 8 a společnosti HARTMANN – RICO a.s.

Nominovaná Hanka Práglová, vedoucí bohumínského seniorklubu sice nebyla hlavním vítězem, ale její nezištná práce pro ostatní seniory byla oceněna čestným uznáním.

Hanko, gratulujeme!!!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Hanka - Děkuji

Takové ocenění člověk nedostává denně. Moc si toho vážím.

 


Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>

Statistiky

Online: 2
Celkem: 253534
Měsíc: 5166
Den: 222