Jdi na obsah Jdi na menu
 


Najdeme posily?

30.výročí založení našeho Seniorklubu

ROK 2024

Vážení přátelé, milí senioři. Vstupujeme do roku 2024. Tento rok je ve znamení 30.výročí založení našeho Seniorklubu.
Za dobu trvání našeho klubu jsme prošli různými  změnami, viděli spoustu zajímavých míst, sledovali velmi pěkná divadelní představení i koncerty, zúčastnili se spousty nejrůznějších soutěží od klubových, přes městské, okresní, krajské až po celostátní. Poznali spoustu zajímavých lidí, přizpůsobili jsme si velmi pěknou klubovnu tak, aby se v ní každý cítil co nejlépe. 
Jen díky několika velmi ochotným lidem se můžeme v našem klubu cítit takto dobře.
Máme přátele, na které se můžeme spolehnout, máme kamarády, se kterými můžeme jít na vycházku nebo si společně popovídat či  zahrát nějakou hru...
Z mého pohledu hodnotím náš Seniorklub velice kladně. 
Určitě se najdou tací, kteří mohou mít jiný názor, ale každý má svůj. Třeba nějaký uvidíme ve vašich diskuzních příspěvcích.
Ano, já hodnotím kladně. Přesto mám starosti. Ti, co se o hladký průběh akcí pečlivě starají, stejně jako vy ostatní, pomalu bohužel  stárnou.
Mezi zapsanými členy je nyní spousta "mladých" seniorů, kteří mají určitě výborné nápady, dostatek energie a sílu pomoci. Bylo by opravdu skvělé, kdyby se trošičku zamysleli a nabídli se jakkoliv pomoci. Jinak se totiž může velmi lehce stát, že někdo z nás už opravdu nebude mít sílu pro vás pracovat a vymýšlet zajímavé aktivity. A nebude-li náhrada, náš Seniorklub by taky mohl skončit. A to, ruku na srdce, si myslím zatím většina z nás nepřeje. 
Přeji vám všem klidné, ve zdraví prožité další dny a těším se na vaše reakce, pomoc a spolupráci.
Hana
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 


Archiv

Kalendář
<< květen / 2024 >>

Statistiky

Online: 3
Celkem: 254735
Měsíc: 5304
Den: 243