Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ocenění za činnost

Aktivity našeho seniorklubu byly oceněny

Hana Práglová vede bohumínský seniorklub už druhou desítku let. Tisíce hodin mravenčí práce přináší zasloužené ovoce. 1.10.2021 v Českém Těšíně u příležitosti Dne seniorů byla Hance Krajskou radou seniorů Moravskoslezského kraje udělena plaketa Krajské rady jako vyhlášené Seniorce Moravskoslezského kraje za rok 2020. 

Fotky: https://seniorbohumin.rajce.idnes.cz/1.10.21_Den_senioru_Chotebuz/

Za Hankou Práglovou stojí spousta dalších aktivních seniorů a právem byl zároveň oceněný i celý bohumínský seniorklub. Dostali jsme od Krajské rady seniorů Moravskoslezského kraje Poděkování za aktivity a nezištnou pomoc v době kovidové pandemie.

A do třetice se povedlo něco neuvěřitelného! Aktivity našeho seniorklubu byly oceněny i v Praze 3.10.2021. Druhým nejlepším seniorklubem v Česku je náš Seniorklub Bohumín. Rozhodla o tom porota projektu Senior roku 2021. Výjimečné seniory a seniorské kluby z celé republiky ocenil při příležitosti Mezinárodního dne seniorů již po deváté projekt SenSen (Senzační senioři) Nadace Charty 77. Celkem porota vybírala z osmi desítek nominací. Foto zde: https://seniorbohumin.rajce.idnes.cz/3.10.21_Oceneni_v_Praze/

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Hana - Poděkování

Jsem na tato ocenění velice pyšná. Poděkování patří všem, kteří se jakkoliv zasloužili. Především tím, že se nezapojovali jen do akcí pro naše seniory, ale také do akcí prospěšných zcela neznámým lidem.

 


Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>

Statistiky

Online: 4
Celkem: 252496
Měsíc: 5029
Den: 180