Jdi na obsah Jdi na menu
 


Minigolf 2021

Adventure golf u bazénu

24.9.2021
Milí sportovní přátelé, na třetí pokus jsme si zahráli v závěru sezony turnaj v minigolfu. Počasí nám konečně dopřálo své hřejivé paprsky. Přišlo celkem 12 seniorů, ale hrajících jen 9. Což je-vzhledem k tomu, že nás je v klubu přes čtyři sta-docela slušný výkon....Proč už zájem upadá?
Měli jsme volnou plochu jenom pro sebe.
Putovní cena zůstane v rodině Sivkových. Anička Sivková předala cenu svému manželovi Jardovi Sivkovi.  
Takové byly výsledky: 1.místo a putovní cenu získal p. Sivek se 42 body, druhý p. Vlček získal 44 bodů a třetí p. Anička Sivková získala 49 bodů.
Přátelé, znovu se při minigolfu sejdeme příští rok začátkem dubna, kdy začne nová sezona. V říjnu si zahrát můžete jen o víkendu a za příznivého počasí.
Měsíc říjen už bude patřit bowlingu. Termíny máme objednány na 15.10. a 22.10. od 14 hod. v Rio Klubu. Budu se spolu s vámi těšit na viděnou. SPORTU  ZDAR ! Mirka
 

 *********************************

10.9.2021
Dnes jsme měli jedno z posledních setkání na Adventure golfu. Sešlo se nás jen osm. Původně jsme si měli zahrát turnaj o putovní cenu seniorů v mini golfu. 
Bylo velmi teplo a nikomu se nechtělo na slunce. A tak jsme se sesedli a protože jsme se neviděli delší dobu, bylo o čem si povídat. Dali jsme si židle dohromady, koupili osvěžující nápoj a sdělovali si zážitky z prázdnin. I taková neformální setkání jsou cenná.
Dohodli jsme se, že si přijdeme zahrát za týden 17.9. ve 14hod, kdy máme zarezervován druhý termín.
Takže vás všechny zvu, přijďte si naposledy v této sezoně zahrát. Ta tady koncem září končí a my se přesuneme do Ria klubu, kde nás čeká do konce března bowling.
Na shledanou za týden.

 SPORTU  ZDAR ! Mirka

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Hana - Re: Blahořání

Gratuuji!!!

 


Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>

Statistiky

Online: 1
Celkem: 253894
Měsíc: 5290
Den: 194