Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vánoční turnaje 2023

Stolní tenis    Bollo-ball

Trojboj    Kuželky   Badminton

Adventní dny byly ve znamení sportu. 
 
Ve středu 6.12. jsme při Mikulášském badmintonovém turnaji trénovali vesele i vážně na blížící se vánoční turnaj a dali jsme si pořádně do těla. V pátek 15.12. bojovalo o vítězství v turnaji šest hráčů, další nehrající je při dvouhrách i čtyřhrách povzbuzovali. V mužích vyhrál s přehledem Arnošt Kvasnica a bude opatrovat putovní pohár, druhý skončil Ota Pawlas. U žen si zlato vybojovala Darja Bernatíková, stříbro Eva Kostelníková a bronz Danka Seberová. Příjemné dopoledne jsme zakončili ve Hvězdě, kde jsme se shodli na tom, že jsme se při rozhýbání bolavých těl i pobavili. Všem přeji krásné Vánoce a hlavně zdraví a v novém roce se těšíme na další setkání u sítě. Darja. Foto zde: https://www.rajce.idnes.cz/seniorbohumin/album/prosinec-v-seniorklubu
 
Ve čtvrtek 7.12.2023 se "Vánočního turnaje v kuželkách" zúčastnilo 18 seniorů - 10 žen a 8 mužů. Velký putovní pohár za nejvíce získaných bodů  325 si odnesl p. Pacut, na druhém místě s 292 b. se umístil p. Sikora a třetí místo obsadil p. Bartošík s 290 body. Malý putovní pohár získala za 282 b. p. Pinkasová Květka, na druhém místě skončila p. Vlachopulu Areta s 272 body a třetí s 266 body  byla p. Vlachopulu Mirka. Všem blahopřeji a připomínám, že i v roce 2024 každý první čtvrtek v měsíci se budeme na Kuželně scházet, první termín je 4.1.2024. 
Krásné Vánoční svátky a hodně zdraví, klidu a pohody po celý rok 2024 přeje Eva. Foto zde: https://www.rajce.idnes.cz/seniorbohumin/album/prosinec-v-seniorklubu
 
Čtvrtek 7.12.2023. V příjemné vánoční atmosféře se 11 soutěžících vrhlo na trojboj s překvapením. Původní disciplíny möllky, šipky a holandský biliard byly doplněny překvapivě o čtvrtou disciplínu bolloball. Navzájem se povzbuzovali potleskem. Zaslouženě si prvenství vybojovala Anička Sivková. Stříbrný byl Jarda Sivek, bronzová Majka Grabiecová a bramborovou medaili si odnesl Vlastík Sikora. Organizátor Vlastík Zámečník jako hlavní rozhodčí vše zapisoval, spočítal a předal ceny vítězům a připravil pohoštění. Vlastnoručně upečené muffiny náramně chutnaly. Všem se vydařené odpoledne moc líbilo a odcházeli spokojeni.
 
Ve čtvrtek 29. 11. 2023 proběhly dva vánoční turnaje. 
Jeden byl ve stolním tenise, kterého se zúčastnilo pět seniorů - 3 muži a 2 ženy. Nejlepší pingpongářkou byla Danka Seberová a nejlepší pingpongář byl Antonín Bartošík. 
Turnaj proběhnul v přátelském a veselém stylu. Všichni odcházeli s úsměvem na tváři a těší se na akce v příštím roce ve větším počtu hráčů. Fotky zde: https://www.rajce.idnes.cz/seniorbohumin/album/listopad-2023-v-seniorklubu


 Turnaj v bollo-ballu si nenechal ujít téměř žádný z pravidelných hráčů, takže jich bylo 13. Atmosféra byla předvánoční, soutěžící se povzbuzovali a vždy potleskem ocenili vhozenou devítku, což je nejvyšší počet možných bodů. Na stupně vítězů se probojovali Jarda Sivek, Hany Studinská a Vlastík Zámečník a zaslouženě si odnesli výherní "svačinku", ale ani další v pořadí neodešli s prázdnou a drobné dárky dostali všichni. Jarda se stal navíc majitelem putovního poháru a bude se s ním kochat do dalšího turnaje. Pokračovalo se výborným občerstvením, které připravila Jarka Němcová, a vesele jsme se bavili až do zavíračky.

Fotky najdeš zde: https://www.rajce.idnes.cz/seniorbohumin/album/listopad-2023-v-seniorklubu

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Hana Pr. - Pochvala

Je moc dobře, že naši senioři dávají přednost jakémukoliv pohybu před gaučingem !! A organizátoři sportovních aktivit jsou skvělí !!!

 


Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>

Statistiky

Online: 3
Celkem: 253940
Měsíc: 5260
Den: 182